24 dagar, 24 spel. Avslutning och spellista.

25.12.2018 kl. 11:39

Sådär. 25 dagar tog det och det blev bara 22 spel. Det är egentligen lika så bra för jag hade 24 spel på min lista, men några av dem kände jag inte att jag hade spelat tillräckligt och andra (Minecraft) kände jag att det inte fanns så mycket att säga om.

De spel som jag spelat litet av men som inte fick ett eget inlägg var: Frozen Synapse 2, Insurgency: Sandstorm, PIllars of Eternity 2, River City Ransom Undeground och Starsector. Alla spel som på basis av det jag spelat nog är tillräckligt bra för att få ett inlägg eller passa in på någon topplista (mer värda än... t.ex. Punch Club...)

Så listan med spel.

 1. Intro och Turmoil
 2. Oxygen Not Included
 3. Project Zomboid
 4. Laser League
 5. Blood Bowl 2
 6. Wolfenstein: The Old Blood
 7. Football, Tactics & Glory
 8. Tacoma
 9. Punch Club
 10. Tom Clancy's The Division
 11. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
 12. The Banner Saga (1&2)
 13. Gwent
 14. Overwatch
 15. Factorio
 16. Playerunknown's Battlegrounds
 17. Shootmania Storm
 18. Battletech
 19. Rocket League
 20. Submerged
 21. Into the Breach
 22. Steamworld Heist

Så det var det, nu saknas det ännu en topplista till årets slut som jag nu får se om jag gör eller inte gör. Det här var ju ändå ungefär fem gånger fler inlägg än under resten av året kombinerat.

Kommentarer (1)
Väldigt bra blogg!
Porn26.12.18 kl. 15:15

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer