24 dagar, 24 spel, Shootmania Storm

19.12.2018 kl. 19:22

Det var riktigt i början av året som vi en stund återvände till Shootmania Storm. Man kan väl kalla det ett sportspel. Färggrannt och fyllt med flaggor. Den här gången var det karteditorn som gällde och det lades timmar ned på att skapa småtrevliga kartor att spela på. Shootmanias karteditor är väldigt enkel att använda och snabbt har man något spelbart som man enkelt kan leka med (det samma gäller andra Maniaspel. D.v.s. Trackmania)

Det roliga är förstås att under veckorna vi satte oss ner och spelade Shootmania ökade säkert spelarbasen med ungefär 50%. Men shootmania är ju faktiskt över fem år gammalt redan och det är inte många multiplayerspel som överlever så länge. Det goda i Shootmania är ju att man inte behöver så många spelare för en del av spelsätten. Det finns ett 1v1-system som är hur kul som helst. Så även med få närvarande kan man få ihop ett spel.

Shootmania har ju nog varit med på årslistorna några gånger redan och man vet aldrig. Kanske det kommer igen!

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer