24 dagar, 24 spel, Playerunknown's Battlegrounds

18.12.2018 kl. 21:38

Plunkbat ja...

Nu har det varit några veckor sedan jag senast spelade det igen. Jag har ju fått ganska många timmar ut ur det (och en karta i snö ska komma ut nu precis när som helst) men det kan ju inte hjälpas att det stundvis är ett rätt frustrerande spel mest för att det är så svårt.

Att lyckas med något.

Eller så är jag dålig. Någondera är det ju definitivt.

När spelet är som bäst är det spännande situationer där man sitter och trycker och är rädd för varje ljud som en annan spelare i närheten gör. Eller så är det en eldstrid mellan två hus tillsammans med sina vänner där en spelare försöker flanka medan fokus är på eldstriden. Och en massa andra möjligheter.

Men oftare är spelet sådant att man springer omkring utan att se någon annan och sedan är man helt plötsligt död för att man var för långt borta och mest bara var tvungen att springa omkring.

Det är också grått och dystert. Men det gör det på något vis mera inbjudande för mig. Det jag har sett av färgranna och galna Battle Royalespel känns inte på samma sätt östeuropeiskt deprimerande.

På ett bra sätt då alltså.

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer