24 dagar, 24 spel, Overwatch

16.12.2018 kl. 09:44

Overwatch är väl ett spel som knappast någon missat vid det här laget.

Eller så kändes det åtminstone då jag inte spelade det. Alla verkade spela det och jag satt där med mitt Team Fortress 2 och sade "meh, Overwatch".

Nu råkade det sig förstås så att mitt intresse för Team Fortress 2 dalat kraftigt. Jag brukade spela det rätt mycket, det var alltid installerat och jag hade några servrar som jag gärna besökte om och om igen. Dock försvann dessa litet och TF2 ändrade litet på sin stil och hur det fungerade. Så på den vägen slutade jag spela det.

Overwatch dök dock upp i en Humble Monthly Bundle och det finns ju ingen orsak att inte plocka upp det då. Så där satt jag sedan med detta spel och hoppade litet försiktigt in i det.

Och till min stora förskräckelse så var ju spelet... helt okej.

Ett kompetent gjort och varierande skjuta-på-folk-spel. Det finns tillräckligt många olika spelbara karaktärer för att man så gott som alltid ska hitta någon som passar. (För mig är det Ana som passar. Healer och Sniper! Det är ju min drömkaraktär)

Och det är rätt skoj att hoppa in i de relativt korta matcherna och bara panga på litet. Det har ju också det moderna systemet där det hela tiden säger åt spelaren "du gjorde något bra! +50 du gjorde något bra! +25" så det känns så gott som hela tiden somom man åtminstone hjälper till litet på spelplanen.

Även om jag hoppade på sent. Förmodligen har alla "coola kids" slutat spela Overwatch för länge sedan.

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer