24 dagar, 24 spel, Gwent

14.12.2018 kl. 21:35

Gwent är litet av ett speciellt fall i den här listan.

För jag spelade det en hel del före hösten då det kom en helt ny version av spelet som mer eller mindre ändrade på alltihop och jag har inte riktigt varit tillbaka sedan dess.

Eller jag spelade tutorialen av den nya versionen och var inte tillräckligt såld. Jag borde väl bara bli van och lära bort allt det som jag hade lärt mig medan jag spelade den tidigare betan.

Det här betyder förstås att jag egentligen inte kan säga något om spelet eftersom det spel som jag spelade inte längre existerar. Överhuvudtaget... Men det var åtminstone roligt så länge det varade.

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer