24 dagar, 24 spel, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

12.12.2018 kl. 21:32

Det blev inget inlägg igår. Det var en bråd dag och på kvällen blev det istället litet Rainbow Six: Siege.

Så då passar det väl sig att skriva om det spelet nu och här istället. Det är ett spel som jag spelat i vågor och oftast rätt intensivt vågvis. I flera år har vi mest spelat Terrorist Hunt (pve) men det är rätt outvecklat och har blivit litet förutsägbart. Förstås det tog ju några år.

Men det är multiplayer där spelet skiner och det verkliga djupet kommer fram. Det är också dit som största delen av utvecklingen de senaste åren gått. Det är också kanske litet onödigt svårt för mig som är rädd för att använda mikrofonen bland främlingar. Men jag försöker haka mig fram och göra vad andra säger åt mig att göra så mycket som möjligt.

På det stora hela är jag ju inte speciellt bra. Men i mina vågor av spelande så brukar jag gå upp till ungefär den nivå jag har i multiplayerspel. Det vill säga nedre halvan av scoreboard, med lyckade stunder alltid nu och då och de flesta av mina poäng från objectives och inte kills.

Om jag bara ännu kunde lära mig att skjuta litet bättre...

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer