24 dagar, 24 spel. Tom Clancy's The Division

10.12.2018 kl. 22:29

Det här spelade jag på vårvintern så det börjar vara ett tag sedan jag rörde vid det här spelet. Det är en relativt typisk tredjepersonsöppenvärldskjutare. Fienderna har siffror som ploppar upp när man skjuter på dem och om man far till för svåra områden (eller strider mot bossar) så handlar det om att tömma ett par magasin i dem innan de faller ihop.

Världen som är uppbyggd är dock stor och mäktig och det finns massor med berättelser i miljön fastän själva spelet går ut på att skjuta på så gott som allt man ser. Trots att man ganska tidigt inser att man ju faktiskt spelar som "the bad guys" i det här scenariot.

Jag kom dock inte tillräckligt långt in i storyn för att kanske spelkaraktärerna själva också skulle inse det här.

Trots allt det här så är det ett kompetent gjort "ubiopenworld"-spel. Det är litet det som är problemet med ubiopenworld. De är alla mer eller mindre likadana (med några olika "twists") men de är också såpass välgjorda att det är svårt att verkligen tycka illa om dem.

De är kanske spelvärldens marvelfilmer.

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer