24 dagar, 24 spel. Punch Club

09.12.2018 kl. 19:52

Det här spelet ser ju rätt charmigt ut åtminstone. Av alla spel som jag tänkt skriva om i år så är kanske det här det som jag är minst positiv över. Inte för att det skulle vara ett dåligt spel. Men det är kanske inte ett jättebra spel heller. I grund och botten handlar det om att öka sina "stats" och sedan slåss i strider som bara består av att se på hur bra man har tränat och sedan fortsätta träna igen. Det finns ingen orsak att inte trycka på "speed up"-knappen under någon av striderna och i ett spel som heter Punch Club tycker man ibland att kanske striderna skulle vara något man var intresserad av.

Förutom det är spelet rätt så småcharmigt. Med mängder av referenser till gamla filmer och spel. Så många att jag ibland inte ens kände igen referenserna men visste ändå att det var en referens. Ett harmlöst men också rätt meningslöst spel. Som jag ändå satt en natt och hamrade på för att komma igenom. För systemen som består av att se olika siffror gå upp och fyllas ut är per definition beroendeframkallande. ("Om jag bara kombinerar den här och den här träningsformen så borde jag hålla mina förmågor tillräckligt högt för att slå den här bossen")

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer