24 dagar, 24 spel. Football, Tactics & Glory

08.12.2018 kl. 00:53

I somras var det ju fotbolls-VM. Och för att komma i rätt känsla råkade också ett spel som heter Football, Tactics & Glory komma ut.

Ett taktiskt turbaserat spel med fotbollstema. En nisch som jag alltid gillat men där det kanske inte finns så mycket att välja mellan. Spelet i sig har vissa likheter med StreetSoccer med tillägg som endast datorspel kan ha med. D.v.s. en massa variabler och litet specialmanövrar för att åtminstone ge bilden av djup i spelet.

Nu låter det där litet som en backhanded compliment om att spelet saknar djup och det stämmer ju inte. Det finns en massa kombinationer av förmågor som man kan slå ihop i sina spelare. Man tränar upp dem och de blir bättre. I stort sett är det en "Football Manager lite" vilket också är mer eller mindre exakt vad jag vill ha nu när Football Manager har blivit allt för komplicerat och detaljerat för mig.

Men något var det som inte helt klickade, som är orsaken till att jag inte suttit mig ner för att spela det sedan fotbolls-VM tog slut. Jag vet dock inte riktigt vad det kan vara för egentligen borde det här spelet vara precis vad jag vill ha.

Och iochförsig spelade jag ju det nog över 20 timmar så det har ju inte varit helt förgäves. Och spelet uppdateras än så eventuellt har det lagts till saker som gör det ännu bättre sedan när jag får för mig att spela det igen. Vid fotbolls-EM.

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer