24 dagar, 24 spel. Laser League

04.12.2018 kl. 21:55

Laser League var ett spel som vi spelade en del på våren då det kom ut.

I grunden är det ett tävlingsinriktat spel där två lag försöker få bort motståndarna genom att få planen att bli en fiende. Varje lag har en färg och man tar över olika delar av planen så att motståndarna har mindre utrymme att röra sig på.

Det stora problemet med det här spelet är det att det inte fanns någon spelarbas. Så efter ett antal misslyckade försök att få ihop matcher och långa väntetider så var det mer eller mindre tvunget att bara lägga ned och därmed också minska den aktiva spelarbasen med 20%

I grunden ett väldigt skojigt spel. Jag vet inte om de har lagt till privata matcher, för då kunde man ju försöka hoppa in i det igen. Det här är ett exempel på ett lovande spel med gedigen grund som bara inte lyckades komma över tröskeln till spelbarhet.

Synd.

Men kanske någon annan försöker igen.

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer