24 dagar, 24 spel. Oxygen Not Included

02.12.2018 kl. 21:04

Oxygen Not Included har varit under utveckling ett tag vid det här laget. Jag hoppade på tåget ganska tidigt. Minimanagement i Dwarf Fortress-stil är ju något jag brukar gilla. Numera har jag dock märkt att det har en massa uppdateringar. Oftast med saker som är så långt förbi den teknologinivå jag någonsin når att jag litet har börjat fundera om jag spelar spelet alls rätt.

Trots det här är det ett spel jag återvänder till alltid emellanåt. Det är rätt så komplicerat men ändå väldigt mysigt i sin dystopi. Dessutom får man ju gräva, vilket hör till de saker jag gillar allra mest i spel. Att gräva gångar i jorden är litet som att utforska, men det går otroligt mycket långsammare. (se även: Terraria, Minecraft och Dwarf Fortress)

När jag letade efter en trailer att lägga till mitt inlägg såg jag också att de gjort "Oxygen Not Included Animated Shorts" som fick mig att vilja starta upp spelet nu genast... Kanske jag borde läsa någon guide över hur man kommer förbi "early game"

Asch, jag hade egentligen tänkt att inläggen skulle bli litet längre och grundligare, men tydligen är jag jättedålig på att säga djupa saker om spel som jag spelar. Det här handlar bara om att gräva gångar och bygga vattenrör och försöka få saker och ting att röra sig på de sätt man vill att de ska göra. D.v.s. småsaker som spel brukar göra allra bäst.

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer