Fem premiärer på ett år

30.12.2017 kl. 11:20

Igår hade jag... Teaterpremiär och för någon vecka sedan räknade jag på fingrarna att det skulle bli min femte premiär 2017. Det känns somom det är rätt mycket. I allmänhet har jag tänkt att en premiär per årstid är väl ungefär maximum. Nu råkade det ju sig så att det i princip också var det den här gången med skillnaden att den här senaste produktionen råkade ha sin premiär i slutet av december och 2017s första produktion hade sin premiär första veckan i januari.

Så med passligt pusslande så låter det imponerande med fem olika produktioner på ett år!

Vad borde jag skriva om dem då. Det känns ju som om jag har börjat med ett sådant här inlägg så borde det finnas någon insikt som jag fått genom allt detta jag hållit på med under det här året.

Men mest tänker jag bara att... "fem stycken... det är ganska mycket det.." Har jag fel i huvudet som bara inte kan låta bli att gå med i sådant här?

Förmodligen.

Förmodligen...

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer