Glömska

03.11.2017 kl. 15:30

Den senaste veckan har varit dålig för mitt minne. Jag har tappat bort min telefon tre gånger. Inte egentligen tappat bort den men helt enkelt glömt bort var jag lagt den, vilket har lett till att jag vandrat baklänges var jag varit för att försöka hitta den och inte lyckats. Förrän efter ett tag då.

Till på köpet har jag en minneslucka från förra veckan. Inte någon gigantisk. Jag vet att jag var mer eller mindre medvetslös när luckan uppstod men vanligtvis har jag åtminstone något vagt litet minne av att jag skulle ha fått medvetande en kort stund.

Jag låg i sängen med min tablet lysande sportsändning och med min lampa på för det är jobbigt att bara halvstirra på en lysande skärm, bättre med litet jämnare ljus. Och så somnade jag. Inget konstigt med det, det brukar hända. Ofta somnar jag till sport om kvällarna. Den här gången försökte jag dock litet vara vaken för det var matchen mellan Serral och GuMiho i WCS. Men somnade gjorde jag i alla fall. Minnesluckan kommer senare för när jag vaknar har jag lagt ifrån mig tableten och släckt belysningen. Utan att komma ihåg det.

Det här är kanske inte egentligen så konstigt. Men det här är något som inte hänt åt mig förut. (Eller om det har hänt så har jag inte gjort någon förändring som jag märkt när jag senare vaknat)

Sedan i kombination med att jag förlagt min telefon tre gånger den här veckan har gjort att jag fått en sådandär "glömskescare". Förhoppningsvis är minnet tillbaka nästa vecka.

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer