Rogue One

19.12.2016 kl. 13:45

Så nu såg jag då äntligen nya Star Wars-filmen (på fredag) och i serien "undvika att skriva och fundera på Arrival" så tänkte jag att jag skulle försöka orda om den.

Eller nu idag när det är halvtråkigt på jobbet med femton minuter av inget nu och då så sitter jag och läser artiklar om Rogue One. Jag försökte ha litet av en media blackout på Rogue One startandes från när senaste trailern kom ut. Jag undvek i princip TV-spots, artiklar och annat om filmen ifråga. Så jag har ju litet att läsa nu efteråt.

En sak slår mig. Efter The Force Awakens var artiklarna positiva men litet återhållsamma. Tror jag, eller så var det i januari. D.v.s. att läsa om The Force Awakens gjorde The Force Awakens en liten gnutta sämre. Nu när jag läser om Rogue One så verkar allt jag läser om den göra den bättre.

Jag lyssnade på slashfilmcasts spoilerfria recension av filmen igår medan jag bakade pepparkakor. Jeff Cannatas hyllning i början av den fick mig att tycka bättre om filmen än vad jag gjorde efter att jag sett den. För allt han sade kändes sant och rätt och "fan ändå, om episod 1-3 hade varit det här."

Jag måste försöka ta mig tid att se filmfan en gång till tror jag.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer