Är sommaren kanske slut nu

17.09.2016 kl. 10:40

Det börjar vara ett tag sedan jag skrev sist. Jag hade ju semester och jag har märkt att jag oftast skriver blogg under dödtid på jobbet.

En hel del har väl skett sedan dess. Mycket som jag inte hade något emot att skriva ned. (så är det nedskrivet sedan, jag har märkt att jag har svårt att dra lång monologberättelser för folk men jag skulle så gärna vilja göra det. Genom att skriva ned monologerna så har jag berättat dem och sedan behöver jag inte berätta dem igen.) Förstås minnet är kort och jag har väl glömt hälften av det jag hade tänkt skriva om vid något tillfälle.

The Sound of Music på Raseborg slog publikrekord och hade extraföreställning och en massa alltmöjligt skoj. Det är över en månad sedan det tog slut nu och det är något skojigt med sommarteatern där det är otroliga "feels" och sedan återvänder man till vardagen. Det är ju en magisk stund medan det håller på och minnena vara så länge man kommer ihåg dem.

Jag gjorde en sådandär minnesyoutubevideo när det var slut. Litet bilder av hur det kan vara där bakom scenen.

 

Sedan hade jag semester och var ut och reste. Och fångade Pokemon. (Eller besökte ingressportaler, same shit, different skin)

När jag är ledig brukar jag gå ut och köra någonstans. Ibland på lediga dagar har jag besökt någon relativt närliggande stad och också sett litet hur vägarna i södra Finland kan se ut. Med hjälp av en vägkarta från 2004. (lyckligtvis ändrar inte vägarna jättemycket, förutom att nya motorvägar dras här och där)

Det är något trevligt med att bara titta på hur en annan by än ens egen ser ut. Speciellt gillar jag höghusområden. Men jag är nu bara sådan.

Jag var också på en längre resa till London. För att träffa vänner som jag aldrig träffat tidigare. Det var förvånansvärt unawkward och väldigt trevliga dagar. Det blev också litet pokemonfångas där. (Och nya ingressportaler besökta, snart borde man ju få en ny badge.)

Men nu har jag väl återvänt till jobbet och vant mig tillräckligt för att inte känna mig för stressad för att skriva random shite.

Ja, så har jag ju läst några böcker och set en del filmer. Men vi får se hur det blir med skrivandet om de. Jag köpte nyss fem nya böcker så jag har läsbart ett par månader framåt, beroende på hur mycket jag läser vs hur mycket jag spelar datorspel vs hur mycket jag tittar på film/tv-serier.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer