Tiden rinner iväg

29.03.2016 kl. 14:55

Jag hade ju en helt bra uppdateringsfrekvens där ett tag. Sedan blev det bråda tider på jobbet och det ända stället jag orkar blogga på är ju när jag sitter på jobbet. För hemma finns det så mycket annat att göra.

I filmväg har jag sett en hög. I bokväg har jag läst några. I spelväg har jag spelat en mängd brädspel nu när mina helger varit mer lediga än tidigare.

Lediga helger har ju varit trevligt att ha de också. Även om det givetvis kändes tomt så där en stund efter att teaterföreställningarna var slut. Men nya projekt är på gång och jag måste väl njuta så länge jag har ledigt.

Det här är kanske en statement of intent. Det finns filmer jag sett som jag känner att jag borde skriva om. Vi får se hur det går. Jag såg i alla fall Room och Anomalisa som båda var helt otroligt bra. Och så såg jag Hail, Caesar som var riktigt skoj och så såg jag filmen som jag kände att jag måste skriva något om någonstans för alla skriver om den.

D.v.s. Batman v Superman: Dawn of Justice.

Den var ju inte bra liksom. Så som har konstaterats över hela internet. Men jag borde få ihop någon text om varför den inte var bra så att jag sedan kan lämna den bakom mig.

De tjänade dock in över 200 miljoner under påskhelgen när den hade premiär så det kanske inte är så stor skillnad om den är bra eller inte.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer