Abotaclypes

14.12.2015 kl. 12:15

Nu ska jag inte decemberfilma, det känns somom jag skrivit om det mesta jag sett på sistone. Förutom Spectre och Beasts of no Nation. Men av någon orsak känns det inte jätteangeläget att skriva om dem och jag vet ju inte riktigt vad jag ska skriva.

Eller det vet jag ju egentligen. Idris Elba som är med i Beasts of no Nation borde ju definitivt vara nästa James Bond!

Nästa film är väl Star Wars, som går på Bio Pallas kl. 11.00 och jag är ledig så... Win-win. Nu ser jag på sidan att den också går 24.00 på onsdag. Men den är placerad så att det är onsdag kväll? Men om det är midnatt onsdag morgon så då... Vet jag inte hur jag ska göra! OH NO. Dilemma.

Oavsett det här inlägget är ett av de där stream-of-consciousness. (somom inte alla vore det) Jag funderar litet vad jag ska skriva resten av december än. Det är liksom inte dags för årets topplistor än. Även om jag säkert kunde knyppla ihop några. (årets tv-serier. Det kommer förmodligen inte att förändras under julpausen)

Men på spel och filmfronten så är det mysket som ännu ska ses.

På tal om spel funderade jag på att ta litet decemberspel. Jag har spelat en del. Och en del av det har jag pratat om på LUCcast (där vi för övrigt bandade in två episoder under helgen och en av dem finns redan att lyssna på!)

En sak är åtminstone klar. Det är alltid lättast att blogga när man inte har något att göra på jobbet. För hemma så har man alltid något att göra.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.

Senaste kommentarer