Star Wars hype eller julhype?

30.11.2015 kl. 14:20

Tydligen var det lillajul och första advent och sådant här under helgen. Det gick mig litet förbi, men det är ju inte så konstigt med tanke på vädret och så. På den här bloggen har jag ibland haft litet halvtradition att skriva en hög med inlägg under december. En sådandär self-indulging julkalender och jag tänkte att jag kanske skulle göra en sådan också i år.

Problemet är förstås det vanliga. Vad ska man skriva om? Om inte annat så kunde jag ju skriva något om den hög med filmer jag har sett. Eftersom det är det som jag skriver mest nuförtiden.

Och på tal om filmer. Star Wars kommer ju om dryga två veckor. När det släpptes trailers blev jag otroligt hypad. Jag har hela tiden försökt att trycka ned alla förväntningar på filmen eftersom jag ju vet att den kommer att vara helt värdelös och en stor besvikelse. Men samtidigt kan jag inte låta bli att ha otroligt höga förväntningar.

Trots att den ju blir dålig. Men kanske inte. Men jo. Jag har inte följt med så noga mediablitzen för filmen nu när den trappas upp. Efter trailern kom det några TV Spots och dylika saker och de har jag mest väl hoppat över nu.

Ju närmare vi kommer "dopparedan" ju mer av all Star Warskrääsä kommer det ju att finnas. (om det inte redan finns det. Jag förmodar att det gör det och jag bara inte riktigt följer med)

Det Star Warskrääsä som jag förmodligen kommer att plocka upp är The Force Awakensversionen av X-wing miniatures game. Jag har stundvis funderat att köpa en andra av grundspelet tidigare. Men nu får man ju det med en gnutta annorlunda skepp så det är win-win. Jag behöver inte köpa två av samma och jag får två av samma ändå!

(Det är väl av samma orsak som Pandemic Legacy har en blå låda och en röd låda.)

Ja, jag var ju också så hypad att jag i en stunds svaghet gjorde en egen Star Wars-trailer

Vad gör man inte för att undvika att skriva på NaNoWriMo (som jag förövrigt misslyckades med spektakulärt i år igen. 2500 ord tror jag det blev till slut)

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
http://www.theatlantic.com/business/archive/2015/11/the-force-awakens-sales/417642/
Jill02.12.15 kl. 11:05
https://boardgamegeek.com/boardgame/173341/loopin-chewie
02.12.15 21:17

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.