Hobbit

10.12.2013 kl. 20:46

Jag hade någon idé om vad jag skulle skriva om tidigare idag (en grej kom jag på som jag ska skriva senare eftersom det tangerar LUCcast litet grann) men jag har glömt bort vad det var. Så istället ska jag nu kasta in några ord såhär på måfå om det faktum att imorgon har den andra hobbitfilmen premiär.

Ifjol när första hobbitfilmen kom ut så var jag sådär lagom hypad, jag hade inte följt med och inte hört så mycket och efter att jag såg den var jag sådär lagom imponerad. Sedan såg jag den en gång till en vecka senare i den här nya HFR-grejen och så gott som alla recensenter och människor verkade hata det.

Men jag gillade det så tusan riktigt. Så mycket faktiskt att filmen steg med flera pinnhål på värdeskalan. Så mycket att jag i efterhand såg på production diaries och bara föll pladask för Peter Jacksons midgård.

Nu har det gått ett år sedan dess och jag har ungefär samma känslor som inför förra filmen. Jag är inte speciellt hypad och har inte hört speciellt mycket om filmen (jag har också missat extendedversionen av förra, men den ska jag införskaffa inom kort). I princip har jag haft ett hobbitfritt år fram till det här.

Dock förväntar jag mig att bli transporterad bort till ytterligare en fantastisk värld i sällskap av fantastiskt trevliga dvärgar och en hobbit och så en hög med andra typer (inklusive en hög med fjompiga alver den här gången)

Vi får se hur det går.

Jag har åtminstone biljetter till 14:10-föreställningen för jag jobbar inatt och jag har kvällen upptagen annanstans. Denna julstress eh.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.