Nanoguilt

26.11.2013 kl. 19:29

Jag hade tänkt skriva halva Nanowrimo men inte blev det något av det heller. De här senaste åren så känns det somom Nano bara flyter förbi och jag har bråttom av någon orsak och så blir det inget skrivas utan bara en massa annat som jag hela tiden håller på med.

November brukade ju vara den mest döda av månader men nu verkar det somom det är den mest bråda. Kanske jag borde göra en personlig Nano i september eller oktober istället för de brukar vara litet mindre bråda. Speciellt i september så brukar det inte vara något teaterprojekt eftersom det är tillräckligt nära från att sommarteatern tagit slut och inget annat hunnit börja.

När jag inte skriver nano så skriver jag inte i bloggen för jag brukar ibland känna att om jag skriver ord som inte är Nano så är de ju ord som jag kunde spenderat på Nano. Så istället skriver jag ingenting.

Håhhå.

Men december börjar dyka upp och traditionellt så brukar jag skriva inlägg nästan alla dagar (ooh, shock, awe, jag vet att "ordentliga" bloggare brukar blogga varje dag oavsett men alla de kan nog se sig någonstans) under december månad. "Julkalenderbloggas" eller vad det nu heter och nog ska jag väl försöka på det i år också.

Jag funderar bara på vad jag ska skriva om. De flesta "allmänna" sakerna har jag ju redan skrivit om i någon form och det känns litet så att om jag skrev om "min dag" eller något sådant så skulle det bara vara otroligt tråkigt.

Visst många brukar skriva om sin dag men det är sist och slutligen det allra minst intressanta som finns att läsa. Förutom då när en dag leder till en reflektion över något allmänt här i världen. Då är det intressant.

Vi hade förövrigt några stjärnklara nätter och stjärnklara vinternätter är ju fantastiska. Jag ska försöka planera in att stirra på stjärnor någon kväll denna vinter. Någon månlös, stjärnklar kväll. Det är inte så många sådana som sker under vintern så jag borde väl pricka in de möjliga dagarna i kalendern och se vad som händer...

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.