Höstmörker och whatnot

29.10.2013 kl. 22:23

Nu har jag inte bloggat på ett tag igen. Förutom då LUCcast som numera har en egen hemsida och den lever än. Så vad ska man då skriva om om inte vädret? Det var ju kallt här en stund emellan. Så att man nästan trodde det skulle bli vinter. Men sedan sparkade den riktiga hösten igån med +10 grader och helmulet men litet regn nu och då.

Jag körde vägen mellan Karis och Ekenäs och stirrade litet på alla trädens färger som ju ser ännu otroligare ut när det är halvmörkt och molnigt. (I solens ljus kanske de också ser bra ut men det var åtminstone två veckor sedan sist och sådant glömmer man genast). Det är något med de disiga färgerna som bara känns rätt. Och som känns höst.

Man brukar tala om olika årstider och höstdepressioner och whatnot. Men faktum är ju att varenda årstid bara är helt underbar i de där rätta stunderna.

Jag är ju förövrigt med i Prästkullarevyn, vilket är en av de där orsakerna till att jag spenderat så mycket tid på vägen mellan Karis och Ekenäs. Ni ska alla gå och se för det är revy och sådant ska man väl se på.

Nog hör jag till en av de sämsta marknadsförarna som finns. Nu när jag inte postar LUCcast här så gör jag inte ens reklam för det heller. Och inte skriver jag aldrig om andra projekt som folk borde kolla in som jag är del av.

Kanske jag borde göra något åt det. En sak som jag litet funderat på är att jag skriver en hel del (så mycket som jag nu skriver) om min SF-hobby men inte så mycket om den där andra hobbyn som jag också sysslar med. (amatörteater alltså) Kanske man borde ta något ord eller två om sådant. Men samtidigt så är det oftast lättare att skriva om SF och dylikt.

Nåhväl. Höstmörkret är mörkt och varmt och allt är väl. Snart kommer ingen snö alls.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Yes. Indeed. Jag är Shinan. Real name: Jan Karell. Kallas Jaane. Kallas också en hel del annat ibland. Jag minns sällan namn. Så det är därför som, när jag träffar dig, jag inte kallar dig vid ditt namn för tänk om jag sade fel namn. Det skulle vara litet halvfel. Jag är också raseborgare. Dvs jag kommer från staden Raseborg. De flesta som bor i Raseborg är dock inte raseborgare. Men några finns det väl. Det finns också ett antal raseborgare som inte bor i Raseborg.